Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

Lucky7. Ketvirta dienaLucky7. Ketvirta diena

Liko tik viena diena

   Laikas bėga kosminiu greičiu, visi skuba, lekia. Rytą pradėjome susirinkimu ir ganėtinai linksmu žaidimu,visi nusiavėme batus,sulipome ant kedžių ir tada sužinojome,kad turime pagal vardų primąsias raides sustoti abėcelės tvarka. Skirtas laikas buvo labai trumpas – 1 minutė apsitarimui, kaip kas stovės, o prasidėjus žaidimui negalėjome nei vienas pratarti nei žodžio. Žaidimas sužaistas puikiai - niekas nenukrito, nesusižeidė. Šiuo žaidimu mes lavinome savo reakciją, liksvarą, taip pat prisiminėme pirmoje klasėje išmoktą abėcėlę.
   Jau kaip ir tradiciškai pasiskirstėme, kuriame kabinete dirbsime, pasitaisėme rytinės kavos, pasistiprinom sumuštinukais ir kaip mat jėgų atsirado darbui. Nieko nelaukdami puolėme dirbti, visi draugiškai pasiskirstėme darbus, kad viskas eitųsi greičiau. Bedirbant pastebėjome, jog šiandien jau ketvirtadienis ir mums liko tik viena diena.Viena diena šio nuostabaus darbo ir įspūdžių.
Šiandien diena buvo šiek tiek kitokia, prieš pietus komandos nutarė susivienyti, pamiršome visus iškilusius nesutarimus ir nusprendėme dirbti kartu. Iš pradžių buvo keista, kai nei viena komanda neslepia savo darbų, bet artėjant projekto pabaigai, supratome, jog konkuravimas sukelia juoką.
   Mūsų komanda susidomėjo ar mūsų mokykloje mokiniai jaučiasi saugūs. Padarius anoniminę apklausą paaiškėjo, jog septintokai visi iki vieno jaučiasi saugūs, tačiau primos ir antros klasės 20 procentų gimnazistų teigia, jog jie mokykloje nėra saugūs.
   Papietavus sulaukėme svečių – psichologės Rasos. Pabendravus su ja, visi jautė kažkokį keistą jausmą. Galvoje – vien tik geros mintys. Kas įdomiausia, jog mūsų komandoje atsirado žmogus, kuris susidomėjo psichologijos mokslu ir galbūt pagalvos apie jo studijavimą.
Taigi, projektas eina į pabaigą, rytoj finalinė diena, kad ir kaip gaila, bet viskas baigsis. Visa ši savaitė buvo pilna nuotykių ir suvedė skirtingus asmenius, kurie turėjo susivienyti į vieną komandą. Mes siūlome visiems, kurie neišdrįso šiais metais dalyvauti šiame projekte, būtinai išbandyti save kitais metais, nes tikrai nepasigailėsite.

Visos dienos nuotraukos >>>




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Gostautas
Eisvydė
Marcijonas
Agnė

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius