Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

PIT veikla 2008-2009 m. m.PIT veikla 2008-2009 m. m.

Balandžio 2 d. mūsų mokyklos mokiniai lankėsi Šiaulių kolegijoje. Paskaitą vedė Rasa Guntienė - Studijų apskaitos skyriaus vedėja. Ji buvo labai maloni ir nuoširdi kalbėdama su mumis.
     Išgirdome išsamų pasakojimą apie studijų programas, tarptautinius projektus, profesijas, kurias galima rinktis minėtoje kolegijoje. Gavome lankstinukus, kuriuose viskas buvo aiškiai išdėstyta. Pasakodama apie studijų galimybes ir sistemas, Rasa Guntienė remdavosi pavyzdžiais, kad mes geriau suprastume. Taip pat ji dar kartą mus kvietė atvykti į atvirų durų dieną, kuri vyks balandžio 17 d.
     Buvo smagu sužinoti, kad šioje kolegijoje studijuojantys studentai ne tik mokosi, bet ir  gyvena aktyvų gyvenimą, organizuoja renginius, šventes.
     Ši paskaita mums patiko ir galbūt dar ne karta grįšime į šią kolegija.
Nuotraukos >>>

12 b klasės mokinė Simona Plekavičiūtė

 

Spalio 15 d. buvo pristatytas PIT'as (Profesinio informavimo taškas) 6-10 klasių seniūnams. Mokiniams mokytojos Diana Kniežaitė ir Nijolė Pankratovaitė papasakojo apie PIT'o veiklą, supažindino su konsultavimosi galimybėmis. Kiekvienai klasei padovanotas lankstinukas apie PIT'ą.
Nuotraukos >>>

 

 

 

Rugsėjo 26 d. Panevėžio karo prievolės centro Šiaulių skyrius organizavo ekskursiją į Panevėžio karinį dalinį. Pirmenybė buvo teikiama mokiniams, kurie mokosi mokyklose, kuriose veikia Profesinio informavimo taškai. Iš mūsų mokyklos į šią ekskursiją vyko šeši  10-12 klasių mokiniai. Mokiniai apžiūrėjo dalinio gyvenamąsias  patalpas, posėdžių salę, valgyklą. Jie susipažino su karine technika, ginkluote, turėjo galimybę  stebėti  karines pratybas. Mokiniai buvo mokomi išsirikiuoti, stovėti ramiai bei pasisveikint pagal kariuomenės taisykles.
Nuotraukos >>>

10a klasės mokiniai Aušvydas Gečas, Audrius Čepas




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Eirimas
Aistė
Simonas
Leontina

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius